Solskydd


Solskydd ger en kostnadseffektiv lösning för att skapa och erhålla rätt inomhusklimat. Genom sensorer reglerar styrmotorer solskydden beroende på parametrar utomhus, till exempel solljus. Därför fungerar solskydden även som klimatskydd. Solskydden kan även styras att gå ner under vintertid kvällstid, för att på så sätt skapa en extra isolering mot fasaden. Detta skapar en betydande energibesparing för fastighetsägaren.
Utvändiga solskyddFasadpersienner • Vertikalmarkiser • Fallarmsmarkiser • Vikarmsmarkiser • MarkisoletterFör en trivsammare arbetsmiljö kan vi även installera invändiga solskydd som främst är till för ljusavskärmning.
Vår mångåriga erfarenhet tillåter oss att leverera unika lösningar till våra kunder som är direkt utformade efter deras unika behov och förutsättningar.

luxaflex logo


hella logo
Illustration


lindhs logo

Vi använder de bästa fabrikaten 

För att vi ska kunna garantera det bästa slutresultatet för våra kunder samarbetar och levererar vi enbart produkter av högsta av kvalitet.

De fabrikat vi arbetar med är Luxaflex, Warema, Lindhs & Hella som är dominerande i Europa för professionellt bruk.

Vill du veta mer?

Vi stoltserar med att alltid skräddarsy våra lösningar till kunder. Eftersom vi sköter hela processen från utformning av produkt till installation och underhåll har vi alltid en lämplig lösning tillgänglig.
​Tveka inte att höra av er om ni undrar något, vi hjälper er gärna igenom hela arbetet.

Illustration
Illustration

Tack för ditt meddelande!

Vi kommer att höra av oss så fort som möjligt.

Can't send form.

Please try again later.