Styrautomatik


För att garantera att solskydd och rök-/vädringsluckor har optimal effekt använder vi oss av styrautomatik som med hjälp av utvändiga sensorer bland annat känner av solmängd, temperatur, regn och vind.
Detta gör att solskydden automatiskt regleras för att undvika exempelvis skador när det är oväder och för varmt inomhusklimat vid kraftig sol, men även för att maximera livslängden på systemet.


somfy logo

Somfy styrsystem

För att vi ska kunna garantera det bästa slutresultatet för våra kunder samarbetar och levererar vi enbart produkter av högsta av kvalitet.

Därför är vi återförsäljare för Somfy’s alla olika system där vi levererar produkten, sköter installationen och gör programmeringen.

KNX styrsystem

Vi har egna certifierade KNX-programmerare, av totalt ca 900 i hela Sverige. Detta ger oss möjligheten att alltid hjälpa till att kundanpassa våra styrsystem för den bästa lösningen utefter behov, önskemål och förutsättningar.

knx logo

Vill du veta mer?

Vi stoltserar med att alltid skräddarsy våra lösningar till kunder. Eftersom vi sköter hela processen från utformning av produkt till installation och underhåll har vi alltid en lämplig lösning tillgänglig.
​Tveka inte att höra av er om ni undrar något, vi hjälper er gärna igenom hela arbetet.

Illustration
Illustration

Tack för ditt meddelande!

Vi kommer att höra av oss så fort som möjligt.

Can't send form.

Please try again later.